DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg elsker at være forberedt, og derfor sørger jeg også altid for, at jeg har så meget i kalenderen som muligt – og gerne så tidligt som muligt, så jeg kan nå at indstille mig på det. Og nu har jeg endelig fået én ting, jeg virkelig har glædet mig til, i min kalender. Den årlige julefrokost. Jeg elsker julefrokoster, og jeg kan godt love jer for, at den her bliver rigtig fed.

Og hvordan kan det så være?

Jo, det skal jeg sige dig. Fordi der ikke er tale om en almindelige julefrokost, men den årlige firmajulefrokost, der bliver afholdt i Odense i år. Og hvorfor glæder jeg mig så så meget til det? Det gør jeg simpelthen, fordi jeg elsker at være i Odense. Jeg har engang boet der, og det er en rigtig fed by.

Det er et rigtig fedt sted at gå i byen. Der er mange gode steder, og derfor må jeg da så sandelig indrømme, at det bliver den bedste julefrokost, jeg har været til med mit nye arbejde.

Har jeg selv været med til at arrangere?

Tja, en finger med i spillet har man vel altid. Det er sådan, at jeg godt kan lide at arrangere fester, og jeg var da også med i festudvalget, da jeg gik på gymnasiet. Derfor var jeg heller ikke langsom til at melde mig selv, da arbejdspladsen spurgte, om der var nogle der ville være med til at arrangere julefrokost.

Det er ikke noget, vi bruger uanede mængder tid på. I bund og grund handler det bare om, at vi skal finde et sted, hvor det er muligt at afholde julefrokosten. I år faldt valget på Oluf Bagers Gård i Odense, som er et fantastisk hyggeligt sted. Jeg har været der et par gange, og derfor var jeg heller ikke bleg for at foreslå stedet med det samme, da jeg fandt ud af, at vi skulle arrangere julefrokost.