DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Førhen var jeg ikke typen, der havde nogle hobbyer. I hvert fald ikke af den kreative slags. Det er dog slut nu. Jeg er blevet fuldstændigt grebet af en hobby. Og det er ikke bare en hvilken-som-helst hobby. Jeg er faldet pladask for at strikke, og jeg kan slet ikke lægge strikkepindene igen, når først jeg går i gang.

Det har så resulteret i, at mit eget og min families klædeskab begynder at bugne med strikkede sweatere, sokker, halstørklæder og alt derimellem. Det er skønt, men jeg er ved at løbe tør for inspiration, for efter jeg lærte at strikke, har det nærmest udelukkende stået på førnævnte strikkeartikler. Ikke superfedt længere, for nu kan jeg dem efterhånden i søvne.

Til mit stor held findes der adskillige strikkeopskrifter på nettet, som man kan printe ud og bruge til at strikke. Det er dog ikke altid, det kan lade sig gøre at finde nogle rigtig fine nogle, uden at man skal betale penge for dem. Men jeg har da fundet nogle, jeg gerne vil give mig i kast med. Blandt andet nogle af en flot taske, som jeg er meget glad for, at jeg har fundet. Der er nemlig billeder af den på nettet, og det betyder, at jeg ved, hvad jeg skal gå efter.

Men hvilket garn skal jeg så bruge til at strikke min taske af? Indtil videre har jeg købt mig noget Sandnes-garn, som jeg er rigtig glad for, at jeg har fået. Det passer nemlig 100 procent til den taske, jeg gerne vil have. Og det er faktisk ikke noget problem at få en rigtig fin taske ud af det garn. Det er dog ikke helt det samme, som det, jeg har set, der er på billedet. Derfor håber jeg alligevel, at det kommer til at ligne nogenlunde den samme model.