DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Som du kunne læse i mit sidste indlæg, så har jeg masser af se til i denne uge, da jeg er på arbejde, og ikke ligesom store dele af resten af befolkningen er så heldig at have ferie. Som i også kunne læse, så skal jeg på et lille ophold torsdag til fredag, og her havde jeg da måske nok håbet lidt på dejligt vejr. Det kan naturligvis stadig komme, men lige nu skal jeg da blankt erkende, at jeg er lidt skeptisk.

Hvor er solen?

Det kan godt være jeg har læst forkert på diverse sider i sidste uge (EB, BT osv osv), men  jeg synes bestemt at jeg læste, at det skulle blive dejlig lunt og komme en del solskin, og jeg må da indrømme, at jeg har lidt svært ved at se det, når jeg kigger ud af vinduet, hvor det mest er skyer der præger himlen. Ok, det regner ikke, hvilket da er dejligt, men nogen indian summer er det jo ikke ligefrem.

Jeg har mange veninder, der har ferie i denne uge, og der er mange af dem der er på ferie, og når jeg ser billeder fra Mallorca og Tenerife, hvor det er mellem 25 og 35 grader er det ret svært ikke at blive en kende jaloux.

Snart er det min tur

Jeg er dog så heldig, at jeg har ferie i Uge 44, altså et par uger efter den “officielle” efterårsferie, hvilket godt nok betyder, at jeg ikke har ferie på samme tid som venner og veninder, til gengæld betyder det, at man kan finde en rejse der er til at betale, fremfor at skulle af sted i denne uge, som jo nærmest er dyrere end industriferien.

Jeg er allerede begynd at kigge efter billige charterrejser, og har fundet en del her, hvor jeg for langt under 5000 kroner kan komme af sted. Det store problem er bare, at der er mange der stopper deres rejser i den kommende uge, og der så kun er de kanariske øer tilbage, og dem er jeg ikke helt så vilde med. De er for turistet til min smag, og så er flyturen på mere end 5 timer også lige til den lange side. Omvendt vil jeg jo heller ikke et sted hen, hvor der måske kun er 20 grader eller lignende.

Så hvis nogen har gode råd til sensommer ferier, så er de nu i kan byde ind med dem.