DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg er id en fantastiske situation, at jeg har besluttet mig for, at jeg gerne vil gøre lidt mere ud af mit hjem. Det er fantastisk, og jeg er rigtig glad for det. Det er fordi, at jeg altid har synes, at jeg bor lidt kedeligt, men jeg gider ikke a bo kedeligt mere. Derfor er jeg vældigt glad for, at jeg nu er kommet til den konklusion, at jeg er gået i gang med at indrette min bolig anderledes.

Når jeg ser på mit hjem, kan jeg hurtigt se, hvad der er galt. Jeg har i lang tid manglet nogle nye gardiner, og jeg er rigtig glad for, at jeg nu har fået nogle. Det er en ting, der er helt sikkert. Jeg har købt dem i Nyborg hos en butik, som jeg er vældigt glad for. Det er nogle flotte lamellgardiner, som dem her.

Men hvorfor betyder det så meget for mig, at jeg får nogle nye gardiner? Tjo, det skal jeg sige jer. Det er simpelthen fordi, at jeg gerne vil gøre noget ud af mit hjem. Det skrev jeg ovenfor, men en pointe bliver kun understreget, hvis den gentages. Det er helt sikkert.

Ellers går det godt. Jeg skal i biografen med min veninde, Anne, og det er jeg superglad for, for det er ved at være lang tid siden, at jeg har set hende sidst. Der er dog noget, der tyder på, at jeg snart kommer til at se lidt mere til hende. Det er fordi, at hun har fortalt mig, hun snart flytter til den by, som jeg bor i. Hvor fedt er det ikke lige? Jeg synes selv, at det er superfedt.

Nu vil jeg ud at gå mig en tur. Hvor skal jeg hen? Jeg skal ned for at handle ind, for jeg har besluttet mig for, at jeg vil bage pandekager nu jer.