DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg er ikke glad for at være syg, men det betyder jo desværre ikke, at jeg ikke kan blive syg. Sådan er livet – og lige nu er jeg faktisk blevet ramt af en rigtig irriterende snue. Det er træls, fordi jeg har en vigtig eksamen, jeg skal have læst op til.

Hvorfor skriver jeg det her? Det er egentlig bare, fordi jeg har brug for at komme ud med det. Det er noget, der virkelig irriterer mig, og jeg kan slet ikke klare tanken om, hvor hårdt det bliver at læse op til eksamen. Men hvad er min plan så?

Jo, min plan er, at jeg fylder mig med Strepsils, så jeg da i det mindste ikke kan mærke, at jeg er syg. Ellers må jeg holde mig inden døre med stearinlys tændt, radiatorerne på fuldt blus og mine varmeste sokker på.

Det er noget, jeg gør, fordi jeg gerne vil til at være rask. Jeg holder som sagt ikke af at være syg, og jeg har virkelig svært ved at overskue, at jeg skal læse til eksamen. Jeg har aldrig være vild med at læse til eksamen, men sådan er der jo så meget – det bliver ikke bedre af, at jeg er syg, kan jeg godt fortælle jer.

Ellers går det nu meget godt i min tilværelse. Jeg har mødt en sød fyr på Tinder, som jeg snart skal på date med. Han virker rigtig flink, og er der noget, jeg godt kan lide, så er det flinke fyre.

Jeg ved endnu ikke, hvad vi skal på vores date, men jeg er sådan lidt gammeldags anlagt, og derfor er det vigtigt for mig, at det er ham, der bestemmer. Sådan er det. Jeg håber dog, at han tager mig med ud at spise, for jeg elsker mad – og især hvis det er fra en god og dyr restaurant.