DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Nu har jeg endelig besluttet mig for, at der skal ske noget nyt. Hvorfor det? Fordi jeg er kørt en smule fast i det gamle, og derfor er jeg rigtig glad for, at jeg endelig er nået til den erkendelse, at der skal ske noget.

Dét skal der ske

Men hvad har jeg så tænkt mig, at der skal ske? Jamen, jeg har lovet mig selv, at der skal til at gøres noget mere ud af mit hjem. Derfor har jeg hyret et malerfirma, som kan komme og hjælpe mig med at gøre mit hjem lidt flottere. Det samme gør sig gældende med mine møbler.

Og det er hvorfor…

Hvorfor det? Fordi at jeg er rigtig træt af den måde, mit hjem ser ud på. Det er noget, jeg ikke længere gider, og jeg har derfor besluttet mig for, at jeg vil tage i genbrugsen i morgen for at se, hvor man kan få nogle billige møbler. Altså, jeg har jo set, at der er nogle, der er rigtig flotte, og derfor har jeg allieret mig med min svoger, som hjælper mig med at køre ned for at hente de møbler, jeg finder – hvis jeg da finder nogle, vel at mærke.

Min aften bliver god

I aften glæder jeg mig til. Hvorfor? Tjo, det er jeg da glad for, at du spørger om. Det er simpelthen fordi, at jeg skal have noget rigtig lækker mad. Det er tirsdag, og i weekend fik jeg en rigtig lækker oksesteg, som jeg har besluttet, skal være hovedingrediens i den wok-ret, som jeg skal have.

Jeg elsker wok, og det skyldes nok, at jeg engang tilbragte halvandet år i Vietnam, hvor de spiser masser af wok. Jeg er dog ikke så vild med, når det bliver alt for stærkt, men sådan er der jo så meget, ikke? Chili er jo ikke en ingrediens, man ikke kan undvære i en wok-ret.