DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er ikke superfedt at være mig lige nu. Jeg har en barndomsveninde, som jeg har været rigtig glad for gennem hele min opvækst. Det er rigtig dejligt at have en, man har fulgt gennem hele sin opvækst, for så har man en, der virkelig kender en. Og det er dejligt.

Men det er som om, at vi er gledet lidt væk fra hinanden her på det seneste, hvilket ikke er det fedeste, må jeg nok indrømme. Det er rigtig ærgerligt, og jeg synes bare ikke, at jeg kan komme ind til hende.

Det føles som om, at hun er gået fra at være meget udadvendt til lige pludselig at være superintrovert, hvilket jeg ikke rigtig ser som et godt tegn, selvom hun ikke er så opfarende mere.

Når jeg sådan snakker med hende, så synes jeg, at det er tydeligt, at hun ikke er den samme som førhen. Jeg ved virkelig ikke, hvad der er kommet hende til, men det gør mig ikke så meget, for det, jeg gerne vil, er faktisk blot at hjælpe hende med at få mere ud af sine dage.

Jeg har defor besluttet på hendes vegne, at hun skal melde sig til noget psykoterapi i København, hvor hun bor, for så kan hun få hjælp til at blive sit gamle jeg igen. Det er det, jeg glæder mig til, og jeg må indrømme, at jeg virkelig godt kunne tænke mig, at der skete noget.

Ellers har jeg det godt for tiden, og det skyldes ikke mindst, at jeg er kommet ind på drømmeuddannelsen, og det er jo noget, jeg er så glad for. Det er Designledelse, og faktisk synes jeg, at det er helt enormt spændende, så det glæder jeg mig da til. Jeg begynder dog først til september, men sådan er det.

Der er et år endnu, og det skal så sandelig bruges.