DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Min mor har fødselsdag på mandag. Hun fylder 60 år, og derfor har jeg taget fri fra arbejde og planlagt en helt særlig dag for bare os to.

Tæt bånd

Min mor og jeg har altid haft et godt forhold og er rigtig tætte. Hun har altid været der for mig i de lidt hårde tider og været så glad på mine vegne, når mine drømme er gået i opfyldelse. Det sætter jeg virkelig pris på, og det vil jeg vise hende ved at forkæle hende lidt ekstra på hendes runde dag.

Den perfekte gave

Der er selvfølgelig ingen fødselsdag uden gaver, og jeg har brugt lang tid på at finde den helt rigtige til min mor. Nu har jeg fundet den, og jeg glæder mig til at se hendes reaktion, når hun åbner den.

Jeg ved at min mor er helt tosset med smykker, og derfor var jeg ikke i tvivl om, at det var sådan et, hun skulle have. Jeg havde dog lidt svært ved at beslutte mig, indtil jeg faldt over det smukkeste smykke fra Blossom Copenhagen. Jeg har købt et armbånd i forgyldt sølv med en lille blomst på. Jeg synes det er så elegant og er vild med den helt simple stil, som alligevel byder på fine detaljer. Armbåndet kommer til at passe så godt til min mor, og jeg håber virkelig, at hun kan lide det.

En dejlig dag

Jeg har bedt min mor om at holde dagen fri, så hun ved godt, at vi skal bruge den sammen. Hun ved dog ikke, hvad vi skal lave, så jeg glæder mig rigtigt meget til at overraske hende.

Der er bestilt bord på hendes yndlingscafé, hvor vi mødes for at spise en lækker frokost. Derefter er det tid til lidt selvforkælelse. Jeg har nemlig bestilt tid, så vi begge kan få en dejlig massage. Dagen sluttes af med en hyggelig middag hjemme hos mig, hvor resten af familien slutter sig til os for at fejre min kære mor.