DEL
Sådan kom jeg i gang sexlegetøj

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Sådan kom jeg i gang sexlegetøj

Jeg har den seneste tid tænkt, at jeg ville dele nogle af mine tanker omkring sexlegetøj med jer. Mine veninder og jeg taler relativt frit omkring vores sexliv, men det er min opfattelse, at det ikke er alle, der er helt åbne omkring brugen af legetøj i soveværelset. Det er helt tydeligt, at der er nogle, der er mere frisindende end andre – nogle synes endda stadig, at det er en form for tabu at tale åbent om, hvad de hiver frem fra skufferne, når solen går ned.

Min historie

Men jeg har altså tænkt mig at fortælle lidt omkring, hvordan jeg kom godt i gang med at bruge sexlegetøj – fordi jeg har aldrig fortrudt det siden.

De fleste har før brugt glidecreme, hvilket måske ikke rigtig kan betegnes som legetøj, men egentlig mere en form for supplement til lagengymnastikken. Nå, men jeg sad en aften og snakkede med en ekskæreste omkring, at det kunne være sjovt, hvis vi købte noget sammen. Det skulle være helt uskyldigt og harmløst, så vi gik ind på Google og søgte efter nogle af de ting, som vi tænkte ville lede os til resultater.
Vi kom ind på denne side fyldt med forskelligt sexlegetøj. Vi blev begge lidt overvældede af det udvalg, der findes.
Heldigvis blev det ikke pinligt eller akavet, men det blev mere en ting, vi gjorde sammen.

Det vi købte

Vi startede helt stille ud med at købe nogle små ting til mig, som kunne pirre lidt. Om det var fordi, jeg har set Fifty Shades of Grey med nogle veninder vides ikke, men vi valgte i hvert fald en lille uskyldig pisk, dildo, håndjern og lidt glidecreme. Jeg tror ikke, at han var så interesseret i at få noget til sig selv. Det virker også til, at der er stor forskel på sexlegetøj til mænd og kvinder. Det virker til at være lidt mere frækt og sexet til kvinder.
Hvorom alting er så kan I hvert fald kigge rundt på den side, jeg har linket i forrige afsnit og måske finde noget til jer selv og eller jeres partner.

God sexlyst.