DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg er ikke typen, der kan administrere at plotte alle mine aftaler og gøremål ind i en elektronisk kalender på for eksempel mobilen. Jeg glemmer at skrive tingene ind og synes også hurtigt, at det bliver uoverskueligt. Derfor har jeg længe ledt efter et alternativ, og nu har jeg endelig fundet det!

Jeg har købt en kridttavle

For omkring halvanden måned siden faldt jeg over en hjemmeside, der sælger en lang række forskellige skilte og tavler, og der gik det op for mig, at det lige netop var en tavle jeg manglede. Efter at have bladret de mange muligheder igennem besluttede jeg mig for, at det skulle være en kridttavle, da jeg synes, at den bidrager med en lidt hyggeligere stemning end et whiteboard.

Skaber orden

Jeg modtog min kridttavle allerede et par dage efter, jeg bestilte den, og siden har jeg brugt den flittigt. Det fungerer så godt for mig at skrive påmindelser til mig selv op på den frem for i min telefon. Når jeg løber tør for mælk, kan jeg lige skrive det på med det samme, så jeg husker at købe det næste gang, jeg handler. Jeg bruger også tavlen til at skrive min ugentlige madplan på. Hver søndag eftermiddag sætter jeg mig ned og planlægger, hvad jeg skal spise den kommende uge. Det sparer mig for både tid og penge, og så skal jeg heller ikke bruge energi på at finde på aftensmad hver dag. Jeg skriver planen på tavlen for at give mig selv et overblik, men også fordi jeg synes det er lidt hyggeligt, at den står derpå.

Med andre ord hjælper tavlen mig med at holde styr på alle mine små gøremål i hverdagen, så jeg slipper for en kalender, der er stopfyldt med påmindelser. Det fungerer helt vildt godt for mig, og jeg er rigtigt glad for at jeg faldt over den hjemmeside!