DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg elsker julen. Det har jeg gjort, lige siden jeg var et lille barn. Der er et eller andet eventyragtigt over denne årstid, og jeg har måske altid været lidt af en drømmer. Men nok om det.

Firmafester og julefrokoster overtager december

De seneste par år, efter jeg er blevet voksen, har jeg dog syntes, at der var lige lovligt meget run på. Det skyldes ikke alle gaverne og forberedelserne til den store aften. Nej, det skyldes, alle de julefrokoster og firmafester, man nærmest er nødsaget til at deltage i.

Bevares. Det er da hyggeligt, det er det da. Men det er også hårdt, for hvis man skal deltage i allesammen, så har man altså travlt – og så er det, at julegaveindkøbene og de generelle juleforberedelser bliver stressende. Måske endda for stressende til mit temperament, men sådan er der jo så meget. Verden er ikke min, omend jeg ville ønske det.

Fest med arbejedet

Der er så mange ting, jeg skal nå her i december, men ikke desto mindre, så må jeg indrømme, at det ikke er sikkert, det lige bliver til noget. Ikke det hele i hvert fald. Jeg skal til endnu en fest med arbejdet, men det er udelukkende med nogle af dem. Det bliver nemlig ikke alle, der kan deltage, og sådan er der så meget.

Jeg ser dog frem til det alligevel, selvom der er en smule stress. Når der er mange, der skal på arbejde, så bliver det også lidt presset, og derfor er det dog dejligt, at vi kommer til at tage en slapper her i juletiden.

Hvad skal man tage på?

Jeg må indrømme, at jeg er noget i tvivl omkring, hvad jeg skal tage på, men mon ikke, at jeg finder på et eller andet. Det vil jeg gerne i hvert fald. Jeg tror måske, at jeg vil høre en af mine gode veninder, om de kunne finde på, at vi skulle bytte lidt.