DEL
bog

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Inden for de seneste par år har jeg set flere og flere, som er begyndt at blogge. Jeg synes dog ikke det er noget for mig, da jeg ikke gider at blogge omkring min hverdag, da den er meget normalt. Jeg har dog overvejet at skrive en bog omkring familier, da mange af mine veninder har efterspurgt sådanne bøger.

Jeg er så småt begyndt

Efter jeg havde en snak med min veninde, begyndte jeg så småt at skrive lidt, for at se om det kunne være noget for mig. Og jeg må faktisk erkende, at det er rigtig spændende, da jeg synes, at der er rigtig mange relevante ting, som jeg kan fortælle om. Jeg har derfor valgt at skrive videre, så jeg for alvor kan komme i gang.

Den skal printes

Efter jeg er begyndt at skrive mine bog, er jeg blevet kontaktet af et forlag, som godt kunne tænke sig at læse den igennem. Jeg skal derfor have printet den ud, så jeg kan sende den afsted. Jeg har dog haft problemer med min printer, da jeg opdagede, at jeg ikke havde flere blækpatroner. Jeg var derfor nødt til at finde nogen blækpatroner hurtigt, så jeg kan sende den afsted. Jeg fandt en rigtig god hjemmeside, hvor de havde et stort udvalg af blækpatroner. Du kan finde siden her.

Jeg har oplevet skriveblokader

Det har taget længere tid, end hvad jeg havde regnet med, da jeg har oplevet skriveblokader op til flere gange. Jeg har derfor været nødt til at ligge min bog lidt til siden, så jeg kan lægge hovedet i blød. Begyndelsen var forholdsvis nem at komme igennem, da jeg havde en masse ting, som var relevante at fortælle om. Jeg har dog svært ved at afslutte den, da jeg ikke kan finde ud af, hvordan den skal slutte. Jeg har derfor taget nogle dage ud af min kalender, hvor jeg kan tænke mig godt om, så jeg kan få den afsluttet på en god måde.