DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg elsker julen! Det er den hyggeligste tid på året. Duften af mors hjemmebagte brunkager, søde julesange i ørerne og en god TV-julekalender. For mig er det indbegrebet af ægte julehygge. Selve juledagene er også der, hvor jeg har tid til bare at slappe af sammen med min familie.

De sidste par år har december måned været vildt stressende for mig. Men i år har jeg besluttet mig for, at det skal være slut! I år vil jeg fokusere på at julehygge og nyde byens juleudsmykninger i stedet for at stresse rundt.

I god tid med forberedelserne til jul

I år vil jeg være i god til med julegaver. Jeg ved ikke med dig, men jeg ender altid med at suse rundt i samtlige butikker d. 22. december for at købe de sidste gaver. Men i år har jeg bedt min familie og venner om at sende deres ønskelister i god tid. Jeg har faktisk allerede modtaget ønskelisten fra min lillebror. Så kan jeg allerede komme i gang med at købe julegaverne nu.

Julen er hjerternes tid…

… og derfor har jeg besluttet mig for at kræse lidt ekstra om mine kære i år. Jeg vil blive bedre til at inviterer mine veninder eller familien over til gløgg og æbleskiver. Sidste år gik det også op for mig, hvor mange forskellige julekalendere der findes! Jeg har altid gerne ville give min far en julekalender, men han er bare ikke så meget til små nipseting og nisser. Han er mere til en god specialøl, whisky eller et glas portvin. På nettet fandt jeg en hjemmeside som sælger en portvins julekalender. Den perfekte julekalender til min far! Du kan se det store udvalg her, hvis du ligesom mig gerne vil forkæle din far med en julekalender – som ikke indeholder nisser og chokoladejulemænd. Chokoladen spiser jeg nemlig glædeligt selv.