DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Selvom det har været væk i nogle år, så er man begyndt se skatere komme frem igen i bybilledet især i København. I de mange små områder, der er beregnet til, at folk kan skate ser man dog også en ny trend stå, og det er folk der står på løbehjul. Løbehjul er blevet populært igen på mange niveauer. Man ser ofte elektriske løbehjul suse ned af gaderne, men de er også populære igen i skateparkerne. 

Løbehjulet er altså ikke længere kun forbeholdt børn, men også barnlige sjæle og unge i alle aldre. Derfor kan løbehjulet være en god gave til både børn og unge, som gerne vil hoppe på denne trend. Det kan også være en god gave at give et elektrisk løbehjul til sin kæreste i gave eksempelvis. 

Løbehjulet i skateparken 

Selvom skaterne ikke altid synes om det, så er løbethjulet kommet for at blive. Man ser oftere og oftere videoer steder som instagram og YouTube, med dygtige skatere, som kører på løbehjul og laver vilde tricks. Primært af denne oversat er løbethjulet steget voldsomt i popularitet og er blevet fast inventar i området man ser skatere. 

Man kan nemlig lave næsten lige så mange fede tricks på et løbehjul, som man kan på et skateboard, og dette kan man nemt blive vidne til, hvis man besøger sin lokale skatepark. Hvis man er lidt ældre og gerne vil igang med enten at stå på løbehjul eller skate, så kan det være en del nemmere at begynde på løbehjul, da det kræver en smule mindre kontrol, og lærringskurven er knapt så stejl i starten. Derfor bliver det hurtigere sjovt at købe løbehjul, end skateboard, som godt kan tage noget tid at lære og mestre. Dog skal man ikke gå på kompromis med sine ønsker, hvis man hellere vil stå på skateboard. Det er bare vigtigt, at man husker på, at øvelse altid gør mester. 

Elektriske løbehjul til alle aldre

Man ser oftere og oftere elektriske løbehjul på cykelstierne. Det er også både smart og hurtigt at komme igennem byen på et elektrisk løbehjul, så det kan hurtigt blive en god investering, hvis man gerne vil slippe for, at være helt rød i hovedet og svedig, når man når frem på sin arbejdsplads, som det ofte er tilfældet hvis man cykler frem og tilbage fra arbejde. Så hvis vil slippe for svedpletter er løbehjulet vejen frem.