DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er faktisk ikke en vittighed. Det bedste at lave på en lang køre- eller togtur, er at fortælle hinanden vittigheder og jokes. Det at kunne sidde og bryde sammen af grin, så tårerne triller og I ikke kan få vejret, er noget af det bedste at kunne gøre sammen.

Det er balsam for forholdet og stemningen at kunne få lov til at grine sammen, og det er med til at give nogle værdifulde minder, I kan dele sammen fremover.

Det essentielle på køre- og interrail-ferier

Er der noget mere befriende end at køre med vinduerne nede og musikken blæsende ud af højtalerne, om det er ska punk eller de seneste pophits? Eller sidde og kigge ud ad vinduet på landskabet der suser forbi, mens I sidder i toget eller bussen og nyder hinandens selskab?

Køre- og interrail-ferier er fantastiske, og at kunne sidde og underholde hinanden med sjove jokes fra https://de-sjove-jokes.dk/ er kun med til at øge niveauet.

Mens den ene kører, kan den anden sidde og finde de bedste gåder, fortælle platte vittigheder, eller bevæge sig igennem alle de groveste vittigheder du kan finde. I kan også skiftes til at komme med scorereplikker, eller finde på sjove banke på-jokes! Hvis I begge er mere til det miljøbevidste, eller ikke føler for at skulle køre, kan I også holde små konkurrencer om hvem der kan finde den sjoveste eller mest platte vittighed, mens I venter på at toget eller bussen ankommer til destinationen.

Så husk på at få pakket både vittighederne, gåderne, og nogle lækre miljøvenlige strømper fra  https://bambus-stroemper.dk/, og se hvem der først kan få den anden til at knække sammen af grin over de mest fjollede alle børnene-vittigheder, som I bevæger jer ud på jeres næste store eventyr!