DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Har du også en ven, der snart fylder år – og vil du gerne give ham en gave, han aldrig glemmer? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her kommer der nemlig råd til, hvad man kan give sin kammerat i gave, hvad enten man ønsker at give ham noget sjovt, noget frækt eller noget vildt. Læs med her, og bliv inspireret!

Sexdukker er vejen frem!

Hvis der er noget, der vil få folk til at vende hovederne, så er det, hvis du forærer din ven en sexdukke i fødselsdagsgave. Sexdukker får folk til at grine – og hvem ved – det kan også være, at din ven faktisk ender med at blive oprigtig glad for gaven. Om ikke andet så vil det give folk et smil på læben.

Giv ham en mankini

Det er også meget sjovt at forære en mankini til sin ven. Det er det også, fordi der sikkert er mange, der gerne vil se den på. Det kan altså hurtigt blive et sjovt indslag til festen – og fester handler trods alt om at have det sjovt. Han kan også bruge mankinien senere, hvis han f.eks. skal til en sjov fest eller andet. Det er i hvert fald en gave, han aldrig kommer til at glemme.

Giv ham en øl-bong

Hvis du virkelig ønsker at få gang i festen, så kan du også vælge at give din kammerat en øl-bong. Dette er også noget, der kan tages i brug med det samme, og det er virkelig også noget, der kan være med til at løfte stemningen. I kan altid holde en konkurrence og se, hvem der er bedst til at bunde øl – så skal det nok hurtigt blive til en sjov fest – og han kan bruge gaven i mange år fremover!