DEL
psykisk syg

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg en del at tænke på for tiden, da der er kommet noget op i min familie, som tager på tid og kæfter. Jeg har et familiemedlem, som har brug for hjælp. Han er psykisksyg, og det har været svært at være der for ham, da det kræver meget tid. Jeg har dog svært ved at finde tiden, da jeg både har mand og børn at tænke på. Jeg er derfor begyndt at lede efter et bosted for psykisksyge, hvor der er professionelt mandskab, som kan hjælpe ham igennem en hård og stressende hverdag.

Et bosted kan være til stor hjælp

Jeg leder efter et bodsted, hvor der er mulighed for, at der kan tages hånd om personen, da hverdagen lige pt. er meget hård for ham. Vi har selv prøvet at hjælpe ham, hele familien, det kan dog være svært, da der skal noget specielt til. Derfor har vi også snakket om at kontakte et bosted for psykisksyge, da det kan være en stor hjælp. Med hjælp fra et bosted er der også mulighed for, at han kan få nogle oplevelser i hverdagen, som han også har brug for. Jeg fandt derfor et godt bosted til ham på denne hjemmeside.

Det har været en hård proces for hele familien

Efter hele familien blev bekendt med hans psykisksygdom, har det været en hård proces. Det har taget hårdt på hele familien, da ingen rigtig var klar over det. Efter det kom frem, har hele familien været støttende, og der har hele tiden været nogen, som kunne tage hånd om ham.

Et bosted er en ny start

Nu hvor vi har fundet et bosted til ham, er det med til at give en helt ny start på hans liv. Vi kan se, hvor glad han er blevet, og det har også hjulpet på humøret i hele familien. Vi er derfor rigtig glad for, at vi valgte et bosted til ham.