DEL
tyskland

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er begyndt at ske store ting på min arbejdsplads, da det lige er blevet besluttet, at virksomheden udvider til det tyske marked. Dette kan have store positive konsekvenser for mig, da jeg har fået ansvaret for at indhente en vide omkring det tyske marked. Selvom det måske kan være lidt svært, så glæder jeg mig til at komme i gang, da jeg tror, at det bliver rigtig spændende.

Mangler viden omkring det tyske marked

Inden jeg for alvor kan gå i gang med mit arbejde, er jeg nødt til at få en viden omkring det tyske marked, da jeg pt. ikke ved nok omkring det. Jeg er derfor begyndt at søge lidt rundt, så jeg kan få den viden, som det kræver at besidde mit job. Jeg fandt dog heldigvis en hjemmeside, hvor man kan få eksportrådgivning omkring det tyske marked. Jeg vil derfor prøve at tage kontakt til dem, da jeg ikke har den store viden omkring det tyske marked.

Store muligheder på det tyske marked

Grunden til at virksomheden har valgt at fokusere på det tyske marked, er fordi, at de ser store mulighed i Tyskland. Landet er i gang med en kæmpe udvikling, hvor der kan være store økonomiske fordele, hvis man vælger at hoppe med i udviklingen. Dette betyder også, at virksomheden gerne vil udvide ekstra med tyske afdelinger, så der også kommer endnu flere medarbejdere. Det kan derfor godt se ud til, at jeg skal nogle ture til Tyskland, når vi skal sætte hele projektet i gang.

Alle er spændte

Nu hvor virksomheden har valgt at udvide til det tyske marked, er alle på arbejdspladsen også begyndt at være spændte, da man godt kan mærke, at det er noget stort i gang. Jeg er også selv meget spændt på udviklingen, da det bliver rigtig spændende at komme i gang med. jeg venter derfor i spænding på, at det hele går i luften, og at vi kan komme i gang for alvor.