DEL
stue

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Efter en længere periode, hvor vi har indrettet hjemmet på ny, er vi nu kommet til fodlisterne. Det har dog været sværere, end hvad jeg havde forestillet mig. Vi havde egentlig valgt nogle fodlister, som passede rigtig godt til hjemmet. Min mand synes dog ikke at de passede til vores hjem, da det var den forkerte farve. Vi er derfor nødt til at skulle finde nogle nye, som passer bedre til vores indretning i hjemmet.

Fodlister bliver tit overset

Da vi var i gang med at indrette vores hjem på ny, havde vi egentlig fuldstændig glemt fodlister, da det tit er noget man overser. Det er dog ikke vigtigt element i hjemmet, da man føler, at der mangler noget, når man ikke har fået dem op. Jeg fandt dog nogle rigtig flotte fodlister her den ene dag, da jeg var inde og søge på fodlister på nettet. Hvis du derfor mangler nogen fodlister til dit hjem, kan du finde et stort udvalg her.

Nu er det næsten færdigt

Efter vi har fået valgt nye fodlister, er vi næsten færdige med at indrette hjemmet. Der mangler dog lige det sidste, så det kan blive rigtig pænt. Jeg synes dog, at der mangler et personligt præg, da det godt kan se lidt overfladisk ud. Min mand sagde faktisk, at det lignede noget fra et Bo Bedre magasin. Jeg er derfor begyndt at overveje, og det skal sættes noget mere personligt op, så det ikke bliver for kedeligt.

Processen blev lang og besværlig

Efter vi har fået det hele på plads, kan jeg nu se tilbage på en lang og besværlig proces. Jeg troede egentlig ikke, at det vil blive en så lang proces, men det endte dog med at tage en del tid, da vi hele tiden skulle rette til, så alle blev glade. Nu kan vi endelig lukke det kapitel, og nyde vores hjem på ny.