DEL
hus

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Efter længere tids overvejelser, er vi nu blevet enig om, at vi skal have et nyt hus. Nu hvor børnene bliver ældre, kunne vi godt tænke os mere plads, da vi ikke rigtig har værelser nok. Nu har vi også brugt mange år, på at spare op, så vi har råd, når vi en dag finder et hus, som vi godt kunne tænke os.

Udvalget er ikke nær så stort

Jeg havde faktisk altid regnet med, at der vil være masser af muligheder, når vi skulle ud og finde et hus. Dette er dog langt fra tilfældet, da det faktisk er svært at finde et godt hus til prisen. I de områder hvor vi har ledt, har huspriserne været ufattelige høje, og det har absolut ikke gjort valget nemmere.

Vi har kigget på typehuse

Nu hvor det har været svært at finde et hus, har vi overvejet at få et hus bygget op fra grunden, så vi er de første, som bor i det. I denne anledning har vi været inde og kigge på forskellige typehuse, som kunne være en god mulighed, hvis vi vælger at få bygget et hus op fra bunden. Hvis du godt kunne tænke dig et overblik over forskellige typehuse, kan du læse mere her.

Der skal være plads til alle

Grunden til at vi leder efter et nyt hus, er fordi, der skal være plads til alle. Her er det heller ikke kun børnene, som jeg tænker på. Det kunne også være dejligt, hvis jeg havde lidt mere plads til mine ting, da det er svært at finde pladsen i vores nuværende bolig. Det samme gælder for min mand, da han også har svært ved at finde plads til hans ting. Det kan dog være svært at forklare børnene, da de er blevet rigtig glad for vores nuværende bolig. Jeg er dog sikker på, at de også bliver glade for vores nye hus, når vi en dag flytter.