DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg arbejdet et sted, der er ret fedt. Vi har højt til loftet, og det hele handler i høj grad om at hylde hinandens forskelligheder. Det er noget, som jeg altid har fundet tiltalende, og jeg må da indrømme, at jeg på grund af, at jeg har gjort det så mange gange før, det med at skifte job, virkelig er glad for her, hvor jeg er nu.

Der er et udviklingsteam på mit arbejde

Der er også et udviklingshold der, hvor jeg arbejder, men det arbejder jeg ikke rigtig med. De snakkede dog om, at de havde fået Microsoft Azure her i pausen, og det var noget, de var meget glade for, kan jeg forstå. Jeg ved dog ikke, hvad det gør, men sådan er der jo så meget. Det er vist ret teknisk, og bruges i forbindelse med at udvikle apps og så videre.

Det kører på skinner

Ellers går det godt med mit privatliv også. Jeg elsker at have fri, næsten lige så meget, som jeg elsker at gå på job. Det er noget, der altid har tiltalt mig, og det har måske noget at gøre med, at da jeg var barn, der havde jeg jo altid fri. Okay, jeg var i børnehave eller vuggestue, når mine forældre var på job, men jeg kan huske, at jeg virkelig nød den frihed, der var forbundet med at holde fri.

Glæder mig

Jeg ved endnu ikke, hvor jeg skal holde nytår henne, men jeg kan da indrømme, at jeg glæder mig til det. Selvom der er mange, der har det sådan, at de altid bliver skuffet, så er jeg en af dem, der virkelig synes, at det er fedt. Jeg elsker at fyre krudt og raketter af, og jeg må da også indrømme, at champagne… det synes jeg bare smager godt.