DEL
hus

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Selvom vi ikke står, og skal flytte i den nærmeste fremtid, så er vi begyndt at kigge på muligheder inden for huse, da vi begge går med en lille drøm omkring at skabe vores helt eget hjem. Vi er derfor begyndt at kigge på muligheder, hvis vi en dag vælger at skabe vores helt eget hjem til hele familien.

Muligheder inden for enfamiliehus

Lige for tiden har vi fået en svaghed for enfamiliehuse, da det kunne være rigtig lækkert, hvis vi selv kunne få lov til at have en medbestemmelse, når huset skal bygges. Selvom det kun er en drøm, så har vi stadig nogen seriøse overvejelser omkring at få tegnet et hus fra bunden, hvor vi selv kan få lov til at bestemme de vigtigste elementer, som skal være med i huset. Vi fandt en rigtig god side, hvor der er mulighed for at få det lavet. Du kan finde hjemmesiden her.

Der skal være mere plads

Grunden til at vi begyndte at snakke om et nyt hus, er det fordi, at vi godt kunne tænke os mere plads til familien. Lige nu er det lidt trængt, og der er ikke rigtig plads til hele familien. Det kan specielt blive et problem, når børnene bliver større, og de også gerne vil have mere plads. indtil videre er det dog kun en ønske tænkning, da vi ikke har økonomien til det lige pt.

Man skal have lov til at drømme

Alle skal have lov til at drømme, engang imellem, også selvom det måske ikke kan lade sig gøre lige nu. Håbet er dog ikke helt ude, da der sagtens kan blive mulighed for det i fremtiden. Vi går derfor også med tanker omkring at spare op, så der måske kan blive råd til det i den nærmeste fremtid. Vi har derfor aftalt at ligge penge til siden, så vi en dag kan bygge vores hus op fra grunden.