DEL
Negle

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har altid haft det lidt blandet med neglelak. Jeg synes, det ser supergodt ud, men jeg har aldrig kunne få det til at holde mere end et par dage, før det begynder at skalle og se grimt ud. Derfor ejer jeg nok cirka 50 neglelakker fra alverdens forskellige mærker, fra Tiger og H&M til OPI, men jeg har aldrig fundet et mærke, der bare duer hver gang.

Før nu!

Perfekte negle uden UV-lampe

Jeg købte nemlig for et stykke tid siden et par lakker fra CND, og jeg er blevet helt tosset med dem. Efter at have brugt dem nogle gange, kan jeg konstatere, at de klart holder bedre end nogen andre, jeg har prøvet. CND laver egentlig også gellack, men jeg har købt fra deres Vinylux-serie, som er en slags blanding mellem almindelig neglelak og gellack. Kort sagt holder den nogenlunde ligesom en gellack, men du behøver ikke en UV-lampe for at hærde den.

Lakken hærder på under ti minutter, og det gør altså en kæmpe forskel for mig. Jeg har nemlig ofte oplevet, at min almindelige top coat ikke vil hærde ordentligt, så mine ellers flotte negle nogle gange har taget skade selv flere timer efter lakeringen. Dét er altså træls. Heldigvis har jeg ikke oplevet samme problem med CND, og det er næsten det bedste ved det hele.

Plej neglene

Jeg var lidt skeptisk, da jeg købte de første par lakker denne gang, for firmaerne lover altid guld og grønne skove, men det er sjældent, de faktisk kan leve op til det – synes jeg. Jeg har dog heller ikke altid kunne få CND til at holde de syv dage, de lover, men jeg er godt tilfreds alligevel.

Jeg har også fundet ud af, at jeg måske også selv er en lille smule skyld i problemet. Jeg vidste nemlig ikke, hvor vigtigt det var, at neglene var velplejede, før man brugte neglelak. Nu er jeg begyndt at bruge negleolie på mine negle hver dag, og det har altså virkelig gjort underværker. Jeg tror også, jeg skal give nogle af mine gamle lakker et forsøg til og se, om det hjælper – det kan jo være, at jeg har bedre held nu.