DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er efterhånden ved at være et års tid siden, jeg læste om den nye modebølge inden for boligverdenen, Scandinavian South. Det er en fantastisk bevægelse, synes jeg, og den er på mange måder en modstander til den nordiske indretningsbølge. En bølge, jeg har fulgt længe, men som er blevet en smule for minimalistisk til min smag. Den er lidt for kold.

Hvad er Scandinavian South?

Nå, men hvad går ‘Scandinavian South’ så ud på? Jo, det går i al sin enkelhed ud på, at vi i stedet for at hente inspiration i vores hjemlige landskab, i stedet sætter kursen sydpå og henter inspiration fra de varmere himmelstrøg. Det betyder, at der skal mere knald på farverne og lidt lunere materialer ind i stuerne.v

Hvorfor er det så fedt?

Jeg er helt bidt af det. Det kan jeg godt love jer! Jeg er gået i gang med at lave hele min stue om, og det er rigtig fint. Den skal indrettes efter Scandinavian South-principperne, som er nogle principper, jeg virkelig elsker. Jeg er stor fan af dem, og jeg synes, at jeg bliver gladere, når jeg kommer ind i mit hjem, end jeg nogensinde har været før.

Hvad har jeg ændret i hjemmet?

Jeg har blandt andet fået et betræk af velour til min sofa. Det er helt fantastisk, og jeg har faktisk selv lavet det. Stoffet kan du finde her. Ganske enkelt fremragende, hvis jeg selv skal ytre min ærlige mening omkring det.

Hvordan går det ellers?

Ellers går det godt. Jeg er netop hjemvendt fra Sverige, hvor jeg har været en tur i hytte sammen med min dejlige veninde, Julie, som jeg elsker over alt på jorden. Hun og jeg har det altid sjovt sammen, og det er jo bare fantastisk.

I aften skal jeg ha’ kylling. Det glæder jeg mig til, for er der noget, jeg kan lide, så er det kylling. Uhmmm.