DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Sabbatår er noget, som flere og flere unge holder. Det er en god pause, hvis du har fået nok af bøger, afleveringer, lektier og eksaminer. I et sabbatår kan du lave lige, hvad du har lyst til. Det ligger der noget enormt befriende i, men det lægger samtidig også et pres på dig, for nu er du helt på egne på. Du har ikke længere et skema, du bare kan følge. Hvis ikke du selv finder på noget, vil der ikke komme til at ske noget.

Oplev Afrika på safari

Nu hvor du har så meget tid, er det oplagt at give dig selv en eller anden vild rejse. En rejse som kan give dig nogle oplevelser, som du sent vil glemme. Hvis ikke du gør det nu, får du nok ikke muligheden for det i mange år frem, hvis du skal til at studere efter dit sabbatår. En rejse hvor du i hvert fald er sikker på at få nogle helt unikke oplevelser, er hvis du tager på safari i Afrika med Africa Tours.

Arbejd som frivillig

Hvis du gerne vil lave noget, som giver dig en følelse af, at du gør en forskel, og hvis du gerne vil lave noget, der giver mening, kan du f.eks. arbejde som frivillig. Selvfølgelig kan du ikke gå igennem et helt sabbatår uden at tjene nogle penge et eller andet sted, men du kan altid arbejde som frivillig ved siden af. Hvis du har arbejdet som frivillig, vil du kunne se tilbage på dit sabbatår og føle, at du faktisk fik udrettet noget, hvilket er en rigtig fed følelse.

Tag et suppleringsfag

Drømmer du om en bestemt uddannelse efter dit sabbatår, men mangler du et fag for at kunne komme ind? Du kan bruge dit sabbatår på at læse det ekstra fag på.