DEL
arbejdsplads

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg må nok erkende, at det er hårdt for tiden på arbejde, da vi har rigtig travlt. Vi får besøg af en stor kunde i næste uge, og jeg har fået ansvaret for, at det hele kommer til at køre godt, når vi får besøg. Jeg mangler dog at finde et mødelokale, da vi gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, og vi gerne vil afholde selve mødet ud af huset. Jeg er derfor i gang med at finde et mødelokale, som vi kan bruge, når de kommer på besøg.

Det er svært at finde et mødelokale

Jeg har i længere tid prøvet at finde et mødelokale, da det er blevet mit ansvar. Jeg kunne godt tænke mig at finde et mødelokale, som ligger i flotte omgivelser, da det er en vigtig kunde, som vi får besøg af. Jeg faldt over en hjemmeside, hvor der var mulighed for at leje mødelokaler i flotte omgivelser. Jeg tror derfor også, at jeg vælger at kontakte dem. Hvis du selv leder efter mødelokaler, som du kan leje, kan du læse mere her.

Travlhed er ikke altid negativt

Selvom det nogen gange kan være irriterende at have travlt, så er det dog ikke altid en negativ ting, da det også kan være sundt at have travlt. Jeg nyder faktisk at have travlt for tiden, da jeg godt kan lide at lave noget, når jeg er på arbejde. Nogen gange når der ikke er noget at lave, bliver jeg næsten stresset, da jeg ikke kan fungere, hvis jeg ikke har noget at lave. Jeg nyder derfor travlheden lige nu, da jeg kan mærke, at jeg får mere energi. Det skal dog også siges, at det ikke er sundt, hvis man har for travlt i lang tid, da det hurtigt kan give stress. Det er derfor også vigtigt, at man husker at slappe af, når der er mulighed for det, så man ikke går ned med stres.