DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Nu er det ved at være en måneds tid siden, at jeg røg min sidste cigaret. Det er skønt, og jeg synes altså allerede, at jeg kan mærke, jeg er blevet meget gladere og har fået mere overskud i hverdagen.

Med en e-cigaret er det ikke så svært

Jeg synes faktisk ikke, at det er svært, fordi jeg har brugt en e-cigaret i kampen mod cigaretterne, og det har vist sig at være et ganske effektivt rygestopsmiddel. Det vil jeg anbefale alle, der skal stoppe med at ryge.

Ikke som en permanent løsning, men som et substitut, du kan bruge, når din trang til at fyre op i en smøg bliver for stor. Det er en god idé, fordi det er sådan, jeg har gjort det, og jeg har prøvet at stoppe med at ryge mange gange. Det er først denne gang, det er lykkedes, og det er virkelig en fed følelse. Der er ikke noget, der slår den følelse, det er, når man besejrer sin trang til noget.

Jeg har købt min e-cigaret her: https://vape4you.dk/. Hvis du skulle have lyst til at købe en også.

Få styr på min trang

Det er faktisk sjovt, for jeg har læst en bog, der har gjort det lettere for mig. Det er ikke en selvhjælpsbog, men derimod en bog, der handler om vaner, og hvorfor de opstår. Det er spændende læsning, og det kan være med til at give en forståelse af, hvordan man overvinder dem – og det har det helt sikkert gjort ved mig.

Hjernen er egentlig meget kompleks, og der, hvor vores vaner gemmes, er så dybt ‘programmeret’ i os, at vi ikke helt er bevidste omkring, at de fleste af de valg vi træffer og ting, vi gør, er baseret på vores vaner.

I får endnu en update, når der er gået lidt længere tid.

EFTERLAD ET SVAR