DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Er du træt af hvide vægge, og kunne du godt tænke dig, at der kom mere kulør på tilværelsen? Med smarte wallstickers og smukke vægdekorationer kan du gøre dine hvide vægge mere interessante.

Hos www.nicewall.dk kan du finde inspiration til, hvordan du bruger vægudsmykningerne i din indretning.

Wallstickers: Dekorér dine vægge på en enkel og smart måde

Med smarte wallstickers kan du udsmykke dine vægge på en nem og hurtig måde. De smarte klistermærker er designet til at sidde fast på væggen, og det er både hurtigt at sætte dem op og hurtigt at pille dem ned igen.

Du kan få wallstickers i alverdens former, farver og motiver, og kun fantasien sætter grænserne: Hvis du kan tænke det, så findes det.

Med wallstickers kan du skabe din helt egen indretningsstil. Du kan sætte dem op i et stringent mønster og skabe et minimalistisk udtryk eller mixe og matche dem, som du vil. Der er masser af muligheder, og valget er dit,

Vægdekorationer: Emaljeskilte giver din bolig kant

Hvis du er til et mere spraglet udtryk, så skulle du prøve at udsmykke dine vægge med smukke og unikke emaljeskilte.

Skiltene har været brugt i smarte butikker og på moderne caféer i mange år, og nu kan de også komme ind i dit hjem.

Vælg et skilt, der har et motiv og en tekst, der passer til den måde, du lever livet på, og nyd synet af en smuk dekoration, som du ikke bliver træt af lige med det samme.

Klassisk mode: Vælg et flot fototapet

Hvis du hverken er til wallstickers eller emaljeskilte, så bør du vælge et flot fototapet. Der findes et utal af muligheder, når det kommer til fototapeter, og du kan for eksempel få en skov eller et bjerglandskab at kigge på. Klik her, og se et stort udvalg af fototapeter.