DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har sommerferie og nyder, at der er ekstra tid til at slappe af og rigtigt hygge mig. Jeg bruger dog ikke kun min tid på at slikke sol og spise god mad, der sker faktisk ting og sager i hjemmet lige for tiden.

Et frisk pust i indretningen

Jeg har længe haft lyst til at give mit hjem en lille make over. Der skal ikke ske drastiske ændringer og ordnes kæmpestore projekter, men jeg har i noget tid gerne villet peppe min indretning op, så her bliver lidt hyggeligere. Da jeg så gik på sommerferie, tænkte jeg, at nu skulle det være! Derfor satte jeg mig ned for at finde ud af, hvad jeg gerne ville gøre noget ved, og der var især én ting: belysningen.

Hyggeligt lys

Belysningen i hele mit hjem er i relativt kolde toner. Det er perfekt til arbejde og andre opgaver, der kræver ordentligt lys, men jeg har også ofte savnet at have lidt hyggeligere lys, når jeg bare skulle se fjernsyn inden sengetid. Derfor besluttede jeg mig for at gå på jagt efter en lampe til de hyggelige stunder, og jeg har fundet den helt perfekte!

Jeg valgte en glødepærelampe, da jeg længe har følt mig inspireret af at se dem i boligmagasiner og lignende. For at gøre lampen lidt mere personlig, har jeg hængt den op i en stofledning med fatning. Der var rigtigt mange at vælge imellem, så jeg havde lidt svært ved at beslutte mig, men endte med at vælge en med sorte og hvide tern, da jeg vurderede, at den passede bedst ind i min stue.

Meget mere hygge

Jeg er vild med den effekt, som min nye glødepærelampe giver, og nu har jeg bare lyst til at skrue ekstra op for hyggen. Derfor tænker jeg at udnytte det gode vejr og give terrassen en ordentlig omgang. Der skal nye planter og lyskæder til, og jeg glæder mig så meget til at invitere mine veninder på et glas vin i hyggelige omgivelser – så bliver sommeren bare ikke bedre.