DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mit hjem trænger til en makeover, og herunder får du indsigt i, hvad der skal laves om. Det bliver hårdt, men det bliver godt. Sådan er det, når man værner om sit #boligliv.

Jeg elsker mit hjem, men der er desværre også meget arbejde forbundet med at vedligeholde det. Selvom jeg ikke har nogen børn, så er det stadig et stort arbejde, når barren sættes så højt, som den gør, her på Kancellivej.

Og nu kommer der blot til at være endnu mere, der skal gøres, for jeg har besluttet mig for, at mit nytårsfortsæt skal være, at jeg ordner hele boligen. Den skal simpelthen shines op, og jeg glæder mig til at få det gjort – for selve processen bliver hård, men resultatet heraf skal nok blive helt fantastisk. Det er en ting, der er helt sikkert.

Jeg starter med at male

Jeg vil starte med at male boligen, men jeg har endnu ikke besluttet mig for, om det er noget, jeg skal gøre på egen hånd. Derfor har jeg besluttet mig for, for jeg synes godt nok, der trænger til en klat maling rundt omkring.

Det er dog for hårdt at gøre på egen hånd, så jeg skal som minimum have hjælp fra en af mine veninder. Det er jeg dog ikk sikker på, at de har tid til, så derfor overvejer jeg kraftigt, hvorvidt det er en god idé at hyre et professionelt malerfirma her i Nyborg.

Der er også et alternativ

Alternativt vil jeg nøjes med at male den ene væg, fordi det ser godt ud, hvis der bare er en væg, der er malet. Derfor skynder jeg mig at stikke en føler ud herinde, hvor jeg forhåbentlig kan få nogle gode forslag til, om det er en god idé eller ej. Herudover skal jeg have nye møbler, og det skal nok blive godt.