DEL
køb møbler online

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Som I nok ved, er der sket en del herhjemme i løbet af de sidste par måneder. Jeg har dog alligevel ikke følt, at jeg var helt færdig. Det var lidt som om, at der manglede et eller andet. Jeg har i løbet af de seneste par uger gået og tænkt over, hvad det kunne være, og nu har jeg endelig fundet ud af det!

Nyt spisebord sætter prikken over i’et

I anledning af det dårlige vejr i weekenden sad jeg og kiggede mig lidt omkring på nettet og faldt helt tilfældigt over dette spisebord fra HAY. Der var for at sige det mildt tale om kærlighed ved første blik, og jeg tænkte, at det måtte jeg bare eje. Jeg er især vild med benenes design, som jeg synes giver bordet kant (haha) og et råt udtryk. Derudover synes jeg, at det er fedt, at det er sort og ikke hvidt eller træets naturlige farve – det er jeg nemlig ikke så vild med.

Jeg bestilte bordet med det samme, og her til morgen fik jeg en mail om, at min ordrer har forladt lageret – så den skulle gerne ankomme om et par dage eller tre.

Bordet bliver samlingspunkt

Det lyder måske lidt fjollet, men siden jeg bestilte bordet for et par dage siden, har jeg glædet mig som et lille barn til at få det hjem. Hver gang jeg går gennem min stue forestiller jeg mig, hvordan det kommer til at se ud, når bordet står der.

Jeg forestiller mig, at bordet kommer til at være samlepunkt for mange sjove og hyggelige stunder i fremtiden. Det er en del større, end det jeg har nu, så jeg kan invitere familien på middag uden at skulle tænke på, om vi kan være der allesammen. Derudover skal der selvfølgelig spilles en masse brætspil og drikkes noget rosévin ved det.