DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er fedt at have en have, hvor du kan bruge tid, når vejret er til det. Men hvis ikke du har en have, der er hyggelig og rar at være i, får du måske ikke gjort så meget, som du ville ønske. Du kan dog sagtens arbejde på at gøre din have mere hyggelig, så du får brugt noget mere tid derude.

Gør din terrasse mere hyggelig

En terrasse er et rigtig godt sted at opholde sig til forår og sommer, når vejret er dejligt. Du kan gøre din terrasse mere hyggelig ved f.eks. at indramme den med et hegn. Det tager både rigtig meget vind, så din terrasse kommer i læ, men det gør den samtidig mere intim og hyggelig. Du kan kigge på hegn fra Wimex her. Desuden kan du pynte din terrasse med udendørslanterner, lyskæder, et bålsted m.m. Det er alt sammen med til at give dig mere lyst til at bruge tid der.

Skab et hyggeligt hjørne

Når det er godt vejr, er det rart at have et sted i din have, hvor du kan sætte dig hen og slappe totalt af. Det kan du gøre på din terrasse, men du kan også lave et hyggeligt hjørne, der er dedikeret til netop det. Du kan f.eks. hænge en hængekøje op eller lave et sted med nogle liggestole. Ellers findes der rigtig mange lækre loungesæt, som du kan sætte op i din have.

Lav dig et haveskur

Din have er ikke hyggelig at være i, hvis det flyder med ting og sager. Hvis der er rod, vil det ødelægge rigtig meget af stemningen. Derfor er det godt at have et haveskur. Hvis du har et skur, får du nemlig et sted, hvor du altid kan lægge alle dine ting hen, så de ikke ligger og roder i din have.