DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Du opholder dig rigtig mange timer i dit soveværelse hver dag. Derfor er det også værd at bruge noget tid og nogle kræfter på at indrette rummet perfekt. Det skal nemlig være et sted, hvor du føler dig godt tilpas og kan slappe af. ”Det perfekte soveværelse” er selvfølgelig en individuel vurdering, men her kommer i hvert fald nogle tips til, hvordan du kan vælge at indrette.

Hæng ting op på væggene

Når du tænker indretning, tænker du garanteret meget i møbler nips m.m. Men husker ud at udnytte dine vægge? Dem kan du faktisk bruge til meget mere, end du lige tror. Når du kommer ting på væggene, er det ofte med til at give lidt mere personlighed til rummet, men også hygge. Du kan f.eks. male dine vægge i en anderledes farve, men du kan også lave en plakatvæg, en stenvæg, spejlvæg, korkvæg m.m. Der er rigtig mange muligheder. For mere inspiration kan du tjekke Wallshop.dk – alt til væggen.

Komfort i første række

Som sagt skal du kunne slappe af på dit soveværelse. Der skal altså helst være god komfort alle vegne. Det vil sige, at du f.eks. skal tænke over at vælge en rigtig god seng til dit soveværelse. Udover det kan du finde et lækkert sengetæppe, nogle behagelige puder, et blødt tæppe til gulvet osv. Du skal hele tiden tænke på, at det skal være rart at være på dit soveværelse.

Gør dit soveværelse personligt

Når du opholder dig så meget på dit soveværelse, må det også gerne indeholde noget personlighed. Det kan du skabe ved f.eks. at lave en billedvæg med billeder og plakater, der betyder et eller andet for dig. Du kan også lave en opslagstavle, hvor du hænger noter, billeder, deadlines, aftaler m.m. Folk skal kunne se, at det er dit soveværelse og ingen andres.