DEL
gamingmagasinet

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis man gerne vil opgradere sine ting til gaming, så kan man hurtigt komme til at bruge mange penge på det, hvis man ikke tænker sig om. Det kan derfor først og fremmest være en god idé, hvis man vælger at købe det som et sæt i stedet for. Så har man lige præcis de dele, som man har brug for. Men man kan også spare endnu flere penge.

Hold altid øje med tilbud

Et gaming sæt er noget som mange har brug for og leder efter, derfor kan man også finde det på tilbud mange forskellige steder. Det handler bare om at holde øje. Det første sted er i tilbudsaviser, hvor man hver uge kan se om der er noget specielt. Men hvis man gerne vil spare endnu flere penge, så kan man vælge at vente til specielle udsalg som Black Friday, juleudsalg og januarudsalg.

Vær ikke bange for demomodeller

Hvis man har brug for et gaming sæt og ikke kan vente til eventuelle udsalg, så kan man holde øje med demomodeller. Det er langt fra så farligt, som det lyder. Det er produkter, der har stået fremme i butikkerne, der så bliver solgt til en markant billigere pris. Måske følger der ikke en original indpakning og kasse med, men den kommer man alligevel heller ikke til at bruge.

Gå efter et genbrugt sæt

En ting ved gaming er at langt de fleste sigter efter at opgradere deres ’setup’. De vil gerne have det nyeste headset, et fedt tastatur og en helt bestemt mus. Der er altid forskellige trends indenfor gaming-verdenen. Derfor kan det være en fordel at gå efter et genbrugt sæt i stedet for. Så kan man købe et gaming sæt meget billigere, og så ved man, at der allerede er blevet vundet mange spil med de dele.