DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Temperaturen er på sit højeste lige for tiden, og jeg sveder som aldrig før. Luften på kontoret står stille, og det hjælper ikke ligefrem at komme hjem til et hjem med store vinduespartier, der har fået masser af kærlighed fra solen hele dagen. Derfor kommer jeg her med mit bedste tip til at holde sommervarmen ud.

Kølige snacks og drikkevarer

Jeg ved ikke med jer, men jeg mister ofte appetitten, når det er så varmt, som det er nu. I tider som disse er min blender derfor min bedste ven. Med den kan jeg nemlige lave en masse lækre og kølige snacks. Min personlige favorit er en rød smoothie lavet på hindbær, jordbær og blåbær – den bliver jeg simpelthen aldrig træt af! Jeg er faktisk bare generelt vild med smoothies, og laver dem med nærmest alle slags frugt og også grøntsager som spinat, grønkål og rødbeder. Hvis nogle af frugterne og grøntsagerne ikke er fra frost, kommer jeg tit et par isterninger i, for at drikken bliver ekstra kold.
I weekenderne laver jeg ofte nicecream af dadler, frossen banan og peanutbutter. Det lyder måske lidt spøjst, men det er altså virkeligt lækkert, så hvis du ikke har lavet det før, må du bare prøve det!

Vælg en god blender

Hvis du er blevet inspireret af mine kølige drikke og snacks og ikke allerede har en blender, er det vigtigt, at du bruger tid på at vælge den rigtige. Hvis du ligesom mig har planer om at bruge den flittigt, er det en god ide at vælge en blender i god kvalitet. Så er du sikker på, at den kan holde til at blende både isterninger og frossent frugt og grønt. Desuden har en god blender en holdbarhed på mange år og kan altså assistere mange varme sommermåneder endnu. De fås endda med en to go-kop, som du kan tage med på farten eller på job.