DEL
blondekjole

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Du kender måske senariet, hvor du bladre dig igennem det ene modemagasin efter det andet og drømmer om at eje det nyeste tøj og de lækreste accessoires? Måske kender du ligeledes til det faktum, at pengepungen simpelthen ikke kan følge med? Hvis det er tilfældet, kommer her et par fifs til, hvordan du kan sammensætte en god garderobe for få penge.

Sammensæt en god blanding

Vi kender det vel alle sammen. Vi bliver konstant præsenteret for de nyeste trends inden for modebranchen, og det kan ærligtalt være lidt trættende, at vi netop har investeret i den flotte, blomstrede kjole, som var højeste mode for blot 2 måneder siden, og nu er totalt yt. Men det er der heldigvis råd for! Du kan nemlig med fordel sammensætte din garderobe med en blanding af nyt og gammelt. Der er for alvor kommet fokus på at genbruge og i det hele taget at tage ansvar for miljøet. Det er en glimrende tendens, som du skal benytte dig af. Genbrugstøj er ikke lig med gammelt, kælder-lugtende tøj. Tværtimod, så kan du faktisk være heldig at finde rigtig lækre ting til ingen penge. Hvis du supplerer dine nye køb med genbrugsguld, giver det dig samtidig mulighed for at have flere penge til at kunne investere i få kvalitetsting.

Prioritér basic-tekstilerne og overvej DIY-projekter

Der er nogle ting, som man bare skal eje. Ting, som man altid har brug for, og som kan bruges til lidt af hvert. Det der tales om, er selvfølgelig basic-tekstilerne, som for eksempel inkluderer sorte og hvide bluser, et par sorte jeans, simpelt nattøj, et par sweaters og en fin blondekjole til festlige lejligheder. Hvis du har styr på basic-garderoben, er det en del nemmere at supplere med andre ting, som falder i din smag. Samtidig kan du også nemt spare penge, hvis du har mod på at lave noget tøj selv. Du behøver ikke at være ekspert med en symaskine. Faktisk kan det gøres nemt ved at tage en af dine basic T-shirts og sy et fint mønster på.

DEL
Tidligere artikelVelour er det nye sort
Næste artikelEr jeg blevet gammel?