DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der findes masser af steder, hvor man kan tage i byen. Jeg kender en god del af dem, og her op til weekenden har jeg virkelig formået at sætte mig godt ind i dem. Hvorfor? Simpelthen fordi det er en god idé, hvis jeg kender lidt til bylivet, når nu jeg skal være vært ved årets julefrokost med veninderne.

Elsker bare mine veninder

Jeg er vild med mine veninder, og jeg kan love jer for, at der plejer at være tryk på, når vi holder julefrokost. Det er der af mange årsager, men mest af alt, fordi vi har holdt sammen siden gymnasietiden.

Det var den bedste tid i mit liv, og for søren, hvor festede vi meget. Vi havde det da også okay med drengene dengang – som der ikke kommer nogle af denne weekend. Alligevel skal jeg da huske nogle kondomer, når jeg skal i byen, hvis nu heldet skulle være med mig.

I år er det min tur

Nå, men der sker masser af fede ting, når jeg sådan holder fest. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil drosle lidt ned for det hele. Hvorfor? Simpelthen fordi det ikke rigtig kan betale sig, hvis det bliver så vildt. Særligt ikke så tidligt på aftenen, for jeg synes godt nok ikke, at det er det værd, hvis vi bare går under alt for tidligt.

Det bedste jeg ved

Jeg er ved at blive gammel, tror jeg, for jeg synes, at det er sjovere, hvis vi bare sidder og snakker til langt ud på natten, fordi vi er så gode veninder. Faktisk er der ikke noget, jeg ved, der er bedre end det. Og så med et par Mokai eller nogle Breezers. Ej, jeg tror faktisk også, at jeg skal have nogle drinks i år. Det er simpelthen for lækkert, hvis bare de bliver blandet ordentligt.