DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jep, du hørte rigtigt. Der sker noget på hjemmefronten lige for tiden, og det er altså ikke så lidt, der sker. Jeg har fået mig en ny sofa samt et par andre møbler, jeg godt har kunne tænke mig i lang tid. Det er superfedt, og jeg er da så sandelig glad for, at jeg har fået taget mig sammen til det.

Det er ærgerligt

Når jeg bevæger mig ude og eksempelvis besøger nogle af mine veninder, så er det, fordi jeg er så glad for dem. Jeg elsker mine veninder, men jeg har en hang til at blive misundelig, når jeg kommer ind i deres hjem. Hvorfor? Simpelthen bare fordi, at jeg synes, det er ærgerligt, når de har så flotte hjem, og mit eget halter så meget bagefter. Det er jeg på ingen måde glad for, og sådan er det nu engang.

Der skal laves om

Alternativt tror jeg, at jeg vil forsøge mig med at lave lidt om derhjemme. Det var min første tanke, da jeg besøge min godt veninde, Alma, den anden dag. Hun har så flot et hjem, og især hendes lamelgardiner er misundelsesværdige.

Ikke gjort endnu

Nu er det ved at være tid til, at jeg selv får hængt mine op. I overskriften har jeg nemlig snydt en smule, for jeg har ikke hængt nogle op endnu, så min makeover er faktisk ikke fuldført. Alligevel var det da sjovt lige at skrive i overskriften, for du klikkede jo. Det kan der slet ikke herske nogen tvivl om, at du gjorde. Du er her jo nu.

Nå, men ellers går jeg såmænd bare og glæder mig til jul. Det gør jeg af mange årsager, og jeg kan da godt afsløre overfor jer, at det er sådan, at jeg virkelig gerne vil ud og købe mig nogle gaver i morgen, hvor det er… BLACK FRIDAY! Det er den bedste tid på året, skulle jeg hilse at sige.