DEL
Pandekager

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Du har sikkert hørt om dem før, de amerikanske pandekager. De er ikke helt ligesom vores pandekager. De er tykke og små. Men det kan jo være, at det er lige noget for dig. Det er sikkert noget for dig som kan lide pizza med tyk dej, brunsviger med mere kage end sukker snask og generet bare mere dej, end noget andet.

Lækre tykke pandekager

De amerikanske pandekager er blevet ret populære, og relativt normale, selv her i Danmark. Derfor burde du have prøvet dem, og hvis ikke, er det da på tide. Der er noget ret lækkert over de her pandekager, selvom de måske er lidt mere kaloriefyldte og usunde end vores elskede flade pandekager.

De er ikke så svære at lave, og er ikke så anderledes fra vores velkendte pandekager. Du kan finde en nem og hurtig opskrift på de amerikanske pandekager, så du kan prøve dem ad derhjemme. De tager ca. lige så lang tid at lave, som de normale pandekager. Husk dog at de tykke pandekager mætter lidt mere, så der er nok ikke brug for så mange, som man normalt laver af de flade pandekager.

Topping og sides til pandekagerne

Til pandekager skal der altid være lidt lækkert at drikke. Det kan være kakaomælk, eller måske endda saft. En klassiker er uden tvivl den lækre rabarbersaft, der især kan være god at servere med pandekagerne om sommeren.

Til de amerikanske pandekager, skal der jo være lidt topping. Det kan være sirup eller flødeskum. Man kan også putte bær på, hvis man vil have noget mere friskt. Nogle kan godt lide lidt citron. Men sirup er altid en vinder, og er helt klart noget amerikanerne også er vilde med. Men i sidste ende kan du putte hvad som helst på, is, Nutella, bananer eller hvad nu har lyst til.