DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I sidste uge skulle jeg invitere mine veninder over til en hygge-pigeaften. Når vi hygger sammen en aften, laver vi ofte helt stereotype kvinde-ting som fx at lægge ansigtsmasker, tage neglelak på og snakke en hel masse.

Det er altid super hyggeligt, men det er også altid lidt det samme. Vi drikker drinks, spiser noget god mad – måske ser vi en chickflick.

Det er noget, vi før har snakket om. Vi har snakket om, at det nogle gange er komisk så “traditionelt”, vi opfører os. Hvorfor er det egentlig, at mænd drikker øl og ser fodbold, mens kvinder snakker og smukkeserer sig?

Omvendt kan man sige, at ingen af os går op i fodbold, så det måske ville være lidt underligt at tvinge sig selv til at se det – bare for ikke at lave stereotype kvindeting.

Alligevel besluttede vi os sidste weekend for, at vi ville give en “mande-aften” en chance. For hvorfor skal ens køn diktere, hvad man finder underholdende, hvis man alligevel aldrig rigtig har prøvet det?

Vi havde det ret sjovt, da vi læste forskellige artikler under temaet “mandeaften”. Der var nogle helt gennemgående tiltag, som artiklerne var enige om hørte til en mandeaften.

Her er, hvad vi planlagde:

1) Vi skulle have burger – med en stor bøf!

2) Vi skulle have øl – og masser af det!

3) Vi skulle se fodbold og vædde om, hvem der vandt – her kan du se top 10 over de bedste bettingsider.

4) Vi skulle se en actionfilm

Hvordan gik det så?

Altså, burgeren var super god – og en stor bøf gjorde det bestemt ikke værre! Jeg har også altid været glad for øl, men ingen af os drak de helt store mængder.

Jeg er ikke sikker på, om jeg nogensinde rigtig bliver fan af fodbold. Jeg kan sige det samme om actionfilm – chickflicks er altså bare bedre!

Vi endte alligevel med at have en virkelig sjov aften! Det var sjovt at have en rigtig “mande-aften”, men det kan godt være, at der ikke kommer en igen lige forløbelig. Og desuden er jeg jo også begyndt at game, så jeg laver allerede andet end helt stereotype kvindeting!