DEL
Maler

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg skrev for nyligt, at jeg havde bestilt et malerfirma til at komme og male min lejlighed. Mange af jer har spurgt ind til det, så jeg vil lige skrive lidt mere om det hele.

Jeg er især blevet spurgt om, hvorfor jeg ikke selv malede, men også om jeg kan anbefale en god maler. Og det kan jeg bestemt.

Den bedste løsning for mig

Først og fremmest vil jeg dog svare på det første spørgsmål. Grunden til, at jeg ikke bare selv købte noget maling og svingede penslen var, at jeg simpelthen ikke er særligt god til at male. Finishen var ikke særligt pæn mange steder i min lejlighed, og det var en af de ting, jeg var rigtig træt af.

Derfor ville jeg hellere betale mig fra det og få et perfekt resultat. Det endte også med at blive rigtig flot, og jeg er virkelig glad for, at jeg overlod det til professionelle – og det gik altså også væsentligt hurtigere, end hvis jeg selv havde gjort det.

En god maler?

Og nu til det andet spørgsmål: om jeg kan anbefale en god maler. Jeg var meget tilfreds med den maler jeg brugte, som du kan se mere om i det oprindelige indlæg. Prisen var god, aftalen blev overholdt, og jeg blev behandlet godt.

Jeg fandt dem ved at søge på Maler Roskilde på nettet, og så tog jeg den faktisk bare derfra. Jeg undersøgte de virksomheder, der kom op, læste forskellige anmeldelser på nettet og endte med at vælge det firma, der passede til mine behov.

Brug tid på research

Jeg kan virkelig anbefale at bruge nettet til at få et overblik over de forskellige firmaer og meget gerne læse anmeldelser af dem. Så er du sikker på, at du er i gode hænder, og at du bliver tilfreds med det færdige resultat.

Jeg kan faktisk ikke huske, om det firma, jeg endte med at vælge, kom op i den oprindelige søgning, men det var i hvert fald der, min research ledte mig hen. Der findes massevis af gode malerfirmaer, så det vigtigste er, at du følger din mavefornemmelse og bare vælger det, der føles rigtigt.