DEL
bil

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse med vores bil i går, som jeg aldrig har oplevet før. Jeg skulle gå tidligt fra arbejde, fordi min datter skulle være med i et teaterstykke på hendes skole. Da jeg så kommer ned, og vil starte bilen, begynder en rød knap at blinke. I starte kunne jeg ikke finde ud af, hvad det var, da der ikke stod noget. Så jeg var nødt til at finde introduktionens bogen, hvor jeg kunne se, at der manglede motorolie.

Jeg har aldrig tilsat motorolie før

Før jeg derfor kunne køre ud til min datters skole, var jeg nødt til at finde motorolie frem, som vi heldigvis havde lidt af. Jeg ringede der efter til min mand, som var nødt til at guide mig igennem hele processen, så jeg kunne få motorolie i bilen. Jeg har dog været meget heldig, da der næsten ikke var mere motorolie tilbage i bilen.

Jeg vil købe ekstra meget motorolie

Efter denne oplevelse har jeg bestemt, at der skal købes ekstra meget motorolie ind, så jeg ikke kommer ud for at mangle det. Jeg gider dog ikke at bruge tid på at finde det i en butik eller en tankstation, da jeg ikke har tid til det i hverdagen. Jeg fandt derfor en hjemmeside, hvor man kunne bestille motorolie hjem, så vi ikke behøver at tænke på det mere. Hvis du selv gerne vil undgå at stå i samme situation som mig, kan du finde et udvalg af motorolie her.

Jeg skal have bedre kendskab til bilen

Jeg har bestemt mig for, at jeg skal have et bedre kendskab til vores bil, da jeg har fået øjnene op for vigtigheden af det efter denne oplevelse. Jeg har derfor aftalt med min mand, at han skal give mig et kursus i weekenden, så jeg kan få et bedre indblik i vores bil, så jeg ikke kommer ud for samme situation igen.