DEL
Et nyt projektstyringsværktøj skaber overskud i min hverdag

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi har gang i flere store projekter på min arbejdsplads, og det har skabt forvirring og akutte møder, hvor vi alle ender arbejdsdagen med at være en smule stresset. Som jeg tidligere har beskrevet, så har vi ekspanderet til det tyske marked, og det har krævet utrolig meget planlægning og koordinering. Til dette, lagde vi ikke ud med de bedste forudsætninger for at gennemføre flere projekter uden en fælles platform til håndteringen og fordelingen af dennes arbejdsopgaver.

En stressende periode på min arbejdsplads

I forbindelse med ekspanderingen til Tyskland har jeg ikke haft meget overskud i min fritid. Mine tanker har konstant cirkuleret på mine arbejdsopgaver og min arbejdsplads. Det har været svært at gå i gang med mine elskede projekter i hjemmet og jeg har følt mig utrolig træt og udmattet i min fritid. Men heldigvis fandt vi en måde hvorpå vi på en nem måde kunne registrere vores tid og styre vores projekter – vi har nemlig fået et nyt projektstyringsværktøj på arbejdspladsen, hvilket har givet os medarbejdere et større overblik og et større overskud på arbejdspladsen og i vores fritid. For første gang i en længere periode, føler jeg, at vi har styr på tiden og projektet.

Et effektivt projektstyringsværktøj skaber overskud på arbejdspladsen

Det effektive projektstyringsværktøj hedder EazyProject og er en webbaseret software med følgende features; projektstyring, tidsregistrering, planlægning, fakturering med videre. Dette værktøj har gjort det super nemt og overskueligt for os medarbejdere at styre vores fælles projekter og planlægge fremadrettet.

Jeg har fået overskuddet tilbage og er ikke nær så stresset som før. Derfor kan jeg klart anbefale et effektivt projektstyringsværktøj på en arbejdsplads, hvor man har gang i et stort projekt eller flere projekter på samme tid. Jeg kan også klart anbefale EazyProject, da værktøjet er både er teknisk og visuelt overskueligt at bruge.