DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Nu skrev jeg om, hvor hårdt vinterens mørke har været, men jeg glemte jo helt at fortælle om de fantastiske ting, der foregår i mit liv for tiden. Jeg har nemlig fået nyt studiejob, som simpelthen har kastet så mange fede ting af sig.

Jeg har jo længe haft lidt problemer med at få tid til det hele i hverdagen. Det kan være svært at få studieliv, en “måske” kæreste, hobbies og veninder til at gå op, og jeg synes virkelig at det seneste semester var krævende, så jeg kunne slet ikke overskue at tage mere tidskrævende ind i mit liv.

Men på et rigtig hyggeligt cafebesøg med Trine, snakkede vi om, hvor vigtigt det er, at have erhvervserfaring med videre, når man er færdig med studiet. Så nogle gange må man simpelthen bare bide i det sure æble og tage munden for fuld. Så det har jeg gjort, og det valg er jeg pissestolt af:-)

Sådan fik jeg jobbet

“Nå, men hvordan fik du jobbet?”, tænker du? Jamen, det nærmest faldt ned i skødet på mig. Vi var et par tøser i byen og få lidt cocktails, hvor min gode veninde mødte hendes kærestes storebror. Han er direktør i det firma, hvor jeg nu er ansat. Vi fik en snak om, hvad vi hver i sær gerne ville med livet, og så sagde han det bare; “Vi kan virkelig godt bruge dig på vores hold – du har de helt rigtige tanker.” Og så mødtes vi om mandagen, og jeg havde første dag om onsdagen.

Vi startede med et kæmpe brag, da hele firmaet skulle på firmatur til det bedste konferencecenter jeg har prøvet at være på. Det hedder Hindsgavl og ligger i Middelfart. Det er i virkeligheden et gammelt slot, men der kan man altså godt holde firmaarrangementer og møder. Og ja, vi havde nogle “lidt” kedelige møder til at starte med, men alt var simpelthen bare så fint arrangeret og alle mennesker var så søde.

Vi sidder 25 mand i den afdeling jeg er i, og jeg er begyndt med at lave research i forhold til nye kunder. Lønnen er okay, opgaverne er dejligt varierede, jeg lærer meget og så er der faktisk en rigtig sød fyr, som… Ja, ham kan I høre mere om i næste indlæg. Jeg håber, at der er nyt på den front snart.