DEL
Jeg skal have en ny taske

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har virkelig brug for en ny rejsetaske, men jeg er ikke helt sikker på, hvilken jeg skal vælge. Der er jo SÅ mange forskellige typer, og jeg vil helst have en taske, der kan det hele.

Jeg skal mest bruge tasken til weekendture og andre situationer, hvor jeg har brug for at kunne have lidt ekstra med. Til hverdag bruger jeg en klassisk rygsæk fra Haglöfs, som kan holde til alt. Den kan have min computer, bøger og lidt forskelligt, og hvis jeg ikke har computer med, kan der være ekstra meget i. Den er dog som regel lige lille nok til en weekendtur. Derfor har jeg i mange år brugt en weekendtaske, men den er gået i stykker nu.

Det, jeg primært skal bruge tasken til, er diverse weekendture og besøg hos min familie. Nogle gange har jeg brug for min sovepose, så hvis tasken kan rumme sådan en, er det bestemt et plus. Omvendt skal tasken ikke være så rummelig, at den er for stor til en almindelig weekend.

Rygsæk eller hjul…?

Jeg overvejer at købe en duffel bag fra North Face. Jeg kender flere, der har en, og de er rigtig glade for den. Materialet virker enormt kraftigt, og North Face plejer jo også at være god kvalitet. Samtidig er det smart, at tasken både kan bæres på ryggen, skulderen og i hånden. Jeg må dog også indrømme, at jeg ikke er kæmpe fan af at bære på tunge ting (what even is fitness?), så jeg er bange for at blive træt af tasken.

Nu har jeg så opdaget, at man også kan få tasken fra North Face i en rullemodel (se her). Altså en duffel bag på hjul. Det virker ret smart, men så vidt jeg forstår, kan den så ikke bruges som taske mere. Det er altså et valg mellem ”rullekuffert” og rygsæk. Men så går mine tanker på, om jeg ikke bare skulle købe en ordentlig håndbagage-rullekuffert i stedet for. Den ville være praktisk på rejser, og den firkantede form er måske lidt nemmere at pakke i end taskens bløde form. Omvendt kan en rullekuffert ikke fragtes i cykelkurven, og det kunne min gamle taske. Jeg er ikke landet på en afgørelse endnu, så smid endelig jeres erfaringer i kommentarfeltet.

EFTERLAD ET SVAR