DEL
Yoga

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg er gået hen og blevet så afslappet, at jeg simpelthen er begyndt at dyrke yoga. Jeg er altid mere aktiv, når jeg har ferie og har en masse overskud, og denne gang fik jeg lyst til at prøve kræfter med yoga. Jeg havde alligevel en virkelig god yogamåtte liggende og tænkte, at jeg lige så godt kunne få den brugt.

Yoga på the interwebs

Jeg har tilmeldt mig Yogastream.dk, som er en onlineplatform for yoga. Der findes også tusindvis af yogavideoer på YouTube, men jeg syntes, det var nemmere med en side kun for yoga, så jeg kan følge bestemte typer og sværhedsgrader i stedet for at rode rundt i forskellige videoer.

På Yogastream er der videoer til alle sværhedsgrader, og man kan vælge den type, man er i humør til. Jeg har været rigtig glad for de videoer, der enten er designet til at få mig til at slappe af eller til at give mig energi – de passer godt til forskellige tidspunkter på dagen, og så får man lidt variation.

Jeg har kun været i gang i en uge, så jeg er langtfra en rigtig ”yogi”. Jeg hygger mig bare med det, og håber, at jeg snart bliver lidt bedre til nogle af stillingerne. Jeg tror aldrig, at jeg kommer til at dyrke yoga fast, men lige nu er det rart og passer rigtig godt til min hverdag, fordi jeg bare går rundt herhjemme og hygger mig for tiden.

Hvad med mit løb?

Jeg løber stadig jævnligt, og jeg har forsøgt at kombinere det sådan, at jeg enten laver yoga om morgenen og løber bagefter, eller at jeg bruger yogaen som udstrækning efter min løbetur. Det føles meget insta-agtigt at slange sig på sin økologiske yogamåtte i lækkert træningstøj, så det hjælper også en del på motivationen.

Jeg kan dog godt mærke, at jeg også bruger mine ben, når jeg dyrker yoga, så det er nogle gange meget svært at lave øvelserne helt rigtigt, hvis jeg har løbet en hård tur. Men det er jo kun godt – det betyder, at jeg får udfordret min krop. Man skal selvfølgelig bare huske at stoppe, hvis man ikke kan lave øvelsen ordentligt, så man undgår skader.