DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Skal du til at vælge ny seng?

Søvn er en vigtig del af alle menneskers liv – faktisk er søvn noget af det vigtigste, for at vi kan fungere optimalt i vores travle hverdag, da det er her vi indhenter alt vores energi og overskud og gør os klar til at kunne starte en ny dag.

Hvor god din søvn er, afhænger en del af, hvilken seng du har og det er derfor vigtigt at finde den seng, der passer til dine behov og præferencer.

Det er faktisk hver tredje dansker, der starter dagen ud med ryg- eller lændesmerter – dette understreger på mange måder vigtigheden af at have en god seng. Dette problem kan oftest løses med en ny madras, som er tilpasset til lige netop dine personlige præferencer og behov. Der er derfor mange faktorer du skal have styr på og overveje, inden køb af ny seng.

Find din seng lige her, hvor du finder et stort sortiment af senge produceret med fokus på høj kvalitet, komfort og design, som er gode til prisen.

Hvis du sover med en partner, bør jeres seng enten være med målene 160×200 eller 180×200. I en mindre seng vil du og din partner oftest give hinanden uro imens i sover. Du og din partner kan få en individuelt tilpasset støtte, selvom I måske ikke vejer helt det samme og der er stor forskel på jeres kropsbygning.

Hvis du sover alene, er en trekvartseng i målene 140×200 god. Denne størrelse seng er en mellemting mellem dobbeltsenge og de mindre enkeltsenge. En trekvartseng med målene 140×200 passer derfor perfekt, hvis du sover alene og gerne vil have lidt ekstra plads at brede dig ud på. Hvis du er på udkig efter en mindre seng, vil en enkeltmandsseng være værd at overveje. Her vil det være hensigtsmæssig med en enkeltseng i størrelsen 20×200 cm. eller en lille trekvartseng i størrelse 120×200 cm.