DEL
moderne rullegardiner

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er ingen tvivl om at gardiner er med at til skabe liv og lys i din bolig. Der findes et hav af smukke gardiner og ovenikøbet er praktiske løsninger, til ethvert rum. Jeg har været på udkig og har samlet de nyeste kataloger med inspiration til spændende løsninger inden for gardiner, rullegardiner og mørklægning. Men i skal hjælpe mig med at vælge. Der findes en lang række fordele og ulemper ved de forskellige typer gardiner, som har jeg listet op her. Læs og bliv inspireret til, hvordan du kan indrette din egen bolig med gardiner på en flot og praktisk måde og samtidig hjælpe mig med valget.

Jeg har længe gået og overvejet hvilken type gardiner jeg skal vælge til stuen. Min stue er uden tvivl det rum jeg opholder mig mest i. Ligeledes bliver stuen også brugt til arbejde, så det er også vigtigt at gardinerne også gavner, rent praktisk. Før i tiden var persienner meget ind, og var stort set at finde i enhver bolig. Jeg kan godt se det praktiske i persienner, men jeg har ikke fundet nogle persienner som bare er lidt moderne. Ligeledes kan jeg huske problemer med at rengøre persienner, fra da jeg boede hjemme. Så persienner bliver det ikke.

I flere boligmagasiner har jeg set ovenstående rullegardiner, hvilke både er praktiske og pæne. Her tænker jeg både funktionalitet og design. Hvis solen skinner ind i lejligheden i forskellige højder, er det muligt at justere derefter.

Lamelgardiner, er det yt?

Jeg har også overvejet lamelgardiner, umiddelbart virker de bare så 90er agtige, og hvis der bliver luftet ud, svinger de frem og tilbage, sam larmer. Jeg er i tvivl?! Skriv eventuelt en kommentar, og allerbedst med et vedhæftet billede. På forhånd tak! Og tak fordi i læser med – det guld værd <3