DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis der er en ting som jeg frygter meget, så er det at der bliver begået indbrud i mit hjem. Jeg ville simpelthen ikke kunne klare at komme hjem til mit hus som er blevet gennemrodet af tyve og som har taget alt hvad jeg har af værdi. Jeg har aldrig selv prøvet det, men jeg har hørt fra venner og familie at det er en lorteoplevelse og at det efterfølgende arbejde med forsikring er noget værre bøvl som da bare suger den sidste livsglæde ud af en hvis der var noget tilbage efter indbruddet. Det er heller ikke lige fordi man lige får en uges tid til at komme sig ovenpå oplevelsen igen, man skal jo stadig passe sit arbejde og sende sine børn afsted om morgenen så der er stadig ikke mange timer i døgnet tilbage til at sørge for at ens hjem faktisk bliver et hjem igen. 

Derfor har jeg valgt at sikre mit hjem så godt som muligt. Jeg tog fat i min lokale låsesmed i Humlebæk for at få ham ud til at lave et tjek af mit hjem. Vi fandt hurtigt ud af at der var flere ting jeg kunne gøre for at sikre min bolig mest muligt. Det nemmeste at gøre var at skifte min runde Ruko nøgle ud med en model der er langt sikrere og derfor mindre tilbøjelig til at blive brudt ind da det i stedet kræver at man måske ødelægger en rude og larmer i hele kvarteret. 

Derudover så har jeg startet et initiativ på vejen hvor vi hjælper hinanden med at holde øje når der går folk på vejen vi ikke kender. Der er meget sjældent at der går folk på vores vej som ikke bor her eller ikke har et ærinde. Derfor handler det blot om at holde øje med folk og se hvis de går og kigger ind og vinduerne eller lignende og advare ens naboer om det.