DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis I har fulgt med her på siden, ved I, at der i løbet af de sidste par måneder er sket meget i mit hjem, som mildest talt har fået en ordentlig omgang. Jeg er blevet vildt glad for det, og mange i min omgangskreds har rost mit næsten nye hjem. En af mine veninder var så vild med det, at hun spurgte mig, om jeg ville hjælpe hende med at give hendes lejlighed en makeover. Og det ville jeg selvfølgelig gerne.

En nytænkning af indretningen

Min veninde havde ligesom jeg selv i lang tid talt om, at hendes lejlighed var blevet en smule kedelig og trængte til et frisk pust. Vi tog først en runde i lejligheden for at overveje, hvad vi kunne gøre for at få lidt liv ind i hjemmet. Vi blev enige om ikke at skifte de centrale og store møbler som sofa, spisebord og seng ud, men i stedet se på, hvordan vi kunne friske dem op. Det skyldes både, at hun ikke havde det største budget til makeoveren, og at hendes møbler slet ikke er slidte og sagtens kan bruges mange år endnu.

Hendes sofa er en stor grå chaiselongsofa, der hurtigt kan virke lidt tung i rummet. Derfor har vi piftet den op med en masse farverige puder. Sofabordet i metal er skiftet ud med to små elegante sofaborde i træ, og det giver et let udtryk, der virkelig klæder hendes stue. Generelt forsøgte vi bare at få en masse glade farver ind i hjemmet, så det fremstår mere livligt.

Tilfreds med resultatet

Min veninde er blevet så glad for resultatet, og siger at det næsten føles som om, at hun er flyttet i en hel ny lejlighed. Hun var vildt glad for min hjælp, og bliver ved med at sige til mig, at jeg kunne gøre karriere i indretningsbranchen. Hvad tænker I, kunne det være noget for mig, haha?